Košarica

V košarici ni izdelkov.

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

MEZOTERAPIJA – ELEKTROPORACIJA PREMIUM

MEZOTERAPIJA PREMIUM od DERMEDICS™ ali ELEKTROPORACIJA je profesionalna terapija z dermokozmetičnim aparatom,  ki omogoča učinkovito pomlajevanje, zdravljenje celulita, aken, pigmentnih madežev, strij in vrsto drugih poškodb kože . Učinki so nad pričakovanimi in vidni že po enem samem nanosu.

Odločitev za mezoterapijo je vsekakor nadgradnja za osnovne in razkošne lepotne terapije, ki so zdaj združene v eno samo: neinvazivno, nebolečo, popolnoma varno in učinkovito terapijo. MEZOTERAPIJA PREMIUM –DERMEDICS™ v svoji tehnologiji združuje vrsto lepotnih aparatov, kot so: Elektroporacija, Ultrazvok, Jontoforeza, Galvanska dezinkrustacija, Biostimulativni laser, ki so združeni v en sam lepotni, dermokozmetični aparat.

Vrsta terapije se določi glede na potrebo in željo in primerno temu se izberejo ustrezni MESO SERUMI od DERMEDICS™

Najbolj pogosta oblika zdravljenja z mezoterapijo so: akne, strije, celulit, kuperoza, pigmentni madeži, temne list od sonca ali procesov staranja, odpravljanje odvečnih dlačic z obraza in drugih predelov telesa, pospeševanje rasti las in dlak, globoke gube, dvig povešenih kontur obraza in telesa, povečanje gostote in elastičnosti kože, splošno pomlajevanje kože.

Če imate vprašanja glede terapij z mezoterapijo in aparata MEZOTERAPIJA PREMIUM DERMEDICS™ nas prosimo, kontaktirajte!