Košarica

V košarici ni izdelkov.

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

ELLE SLOVENIJA – Slovo od pigmentnih madežev v salonu

Slovo od pigmentnih madežev v salonu

S čim nas prepriča? Najnovejši dosežki proti pigmentnim lisam temeljijo na učinkoviti kombinaciji skrbno izbranih postopkov v kozmetičnem salonu in nadaljnje nege doma.

Lepota › Novice, 30. 11. 2011

Kakšna je učinkovita nega v kozmetičnem salonu?

Pravilna izbira omenjenih možnosti temelji na skladnosti procesov, ki jih aparature in preparati dosegajo v podkožju. Njihova kombinacija zagotavlja res odlične rezultate.

1. Micro needling:
Postopek aktivira rastne faktorje in poveča produkcijo kolagena in elastina, kar kožo zgladi, pomladi in napne, pigmentne lise pa razbarva ter obenem odpre poti za globoko penetracijo ustreznih preparatov proti njim.

derma-pen-mikronidling-kolakenska-indukcija

DERMAPEN DERMEDICS – aparat za kolagensko indukcijo – Microneedling
2. Kemični pilingi: Luščenje povrhnjice, ki se ponovi od tri- do šestkrat na tri do štiri tedne, stranska učinka pa sta pomlajena povrhnjica ter zglajen in napet videz kože.

mandelic-peel-40lactic-peel-40glycolic-peel-40

Kemični piling DERMEDICS

3. Farmacevtski preparati: Temeljijo na visokokoncentriranem vitaminu C v kombinaciji z arbutinom, salicilno kislino in azelainskim monoamidom.

white-serum-lqmeso-white-booster-ampulemeso-wave-premium

WHITE MESO SERUM – DERMEDICS   

MESOTERAPIJA – PREMIUM – aparat Dermedics

Po opravljenih terapijah, ki lahko obsegajo od enega do šest obiskov, je zelo pomembna dosledna nega doma, zato v salonu priporočajo ampule in kreme, ki uspešno preprečujejo nastajanje novih pigmentnih lis.