Košarica

V košarici ni izdelkov.

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

MESE SERUMI – brez barvil in dišav

MESO SERUMI od DERMEDICS™ so nepogrešljivi profesionalni dermokozmetični izdelki za sodobne terapije in celovito lepoto.

MEZO SERIJA  DERMEDICS™ je edinstvena kolekcija profesionalne kozmetike za mezoterapijo brez uporabe igel. Namenjena je za terapije najpomembnejših, pogostih problemov kože, kot so: akne, rosacea, brazgotine, ki jih zapustijo akne, staranje in foto staranje, hiperpigmentacija, razbarvanje, pigmentni madeži, temne lise, gube, povešanje kože, poškodbe, ki jih povzročijo sončni žarki, ekcemi, vnetja, razpokane kapilare, komeroza, dehidracija, prekomerna dlakavost (hirsutism), alopecija, celulit, debelost in strije.

Seveda so namenjene tudi razkošnim, vsakodnevnim negam kože, ki za vzdrževanje mladostnega videza in nadzor nad staranjem celic potrebuje visoko kakovostne aktivne sestavine na bazi peptidov in liposomov. Izbirate lahko med več možnosti glede na vaše potrebe in namen. MESO SERUMI se lahko med sabo kombinirajo.

BREZ BARVIL IN DIŠAV – namenjene varni profesionalni uporabi brez tveganj po zdravje!

MEZO SERIJA iz DERMEDICS™ vsebuje najbolj inovativne aktivne sestavine, kot so: rastlinske izvorne celice, peptidi, liposomi, alge, zeliščni ekstrakti, minerali in vitamini – vse, kar omogoča varne, takojšnje in dolgotrajne lepotne učinke brez draženja.

Proizvodnja z uporabo napredne tehnologije in skrbno  izbranih aktivnih sestavin omogoča, da DERMEDICS™ MESO SERUMI skupaj s profesionalnimi lepotnimi terapijami zagotavljajo čudovite rezultate že po eni sami terapiji.

Najboljše rezultate dosežemo po postopkih z DERMAPEN MST – kolagenska indukcija, KEMIČNEM PILINGU, DIAMANTNEM PILINGU – mikrodermabrazcija, ali kot zaključek redne nege v salonih. Za penetracijo meso serumov v globlje plasti kože priporočamo uporabo aparata za ELEKTROPORACIJO ali MEZOTERAPIJO BREZ IGEL. To je aparat, ki v kombinaciji s prej navedenimi postopki in meso serumi od DERMEDICS™ daje resnično presenetljive učinke.

Pri vsakodnevni negi doma meso serume lahko uporabljamo, kot dodatek negovalnim preparatom ali samostojno.

Če potrebujete dodatne informacije glede učinkov mezoterapije in aparata nas prosim, kontaktirajte!