BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

O blagovni znamki Dermedics

 • DERMEDICS™ | Profil podjetja

DERMEDICS™ je ena izmed blagovnih znamk v lasti mednarodne skupine Beauty International Group, ki se ukvarja s partnerstvi v tujini in vodi poslovanje po svetu na področjih estetske medicine in kozmetike.

Cilji DERMEDICS™-a so zagotavljati sodobna orodja in rešitve za postopke nege kože, ki slonijo na petih temeljnih zamislih:

 1. Inovacije – kot glavni element v razvoju ponudbe izdelkov za nego kože, ki so ustvarjeni iz najbolj razkošnih sestavin, je zagotoviti učinkovite lepotne terapije, usmerjene v resnične rezultate.
 2. Varnost – je povezana z zdravjem pacientov med postopki z elektronskimi napravami. Vsi izdelki so v skladu s predpisi Evropske unije in zagotavljajo učinkovite, toda popolnoma varne celovite lepotne terapije.
 3. Zadovoljstvo – je opredeljeno z najvišjo kakovostjo vseh izdelkov ob nenehnem prizadevanju za odličnost v negi kože naših uporabnikov po vsem svetu.
 4. Delovna ekipa – je zastavljena kot dolgoročno partnerstvo z zdravniki, kozmetologi, kozmetičnimi saloni in klinikami, ki so tudi eden od glavnih elementov v globalni distribucijski mreži.
 5. Etika – je sestavni del vseh področij delovanja in poslovanja; povezana je z učinkovitostjo vseh izdelkov v okviru deklariranih lastnosti (ki so usmerjene v resnične rezultate), prav tako je pomembno predano sodelovanje s strankami in poslovnimi partnerji po vsem svetu.
 • DERMEDICS™ | Poslanstvo

Poslanstvo DERMEDICS™-a je odkrivanje naravne lepote kože s ponudbo najbolj inovativnih rešitev, ki lahko premagajo pogoste težave kože ljudi z belo kožo, azijskih narodov in drugih etničnih porekel vseh starosti.

 • DERMEDICS™ | Raziskave in razvoj (R & D)

DERMEDICS™ organizira svoj razvoj v dveh oddelkih za raziskave in razvoj na naslednjih področjih:

 • Področje No 1 se osredotoča na razvoj ponudbe kozmetičnih izdelkov in medicinskega materiala v različnih medicinskih razredih.
 • Področje No 2 je osredotočeno na tehnični razvoj, ki je usmerjen v elektroniko in pripadajočo programsko opremo.

Raziskovalni in razvojni oddelek za kozmetični in zdravstveni sektor v DERMEDICS™-u sestavljajo zdravniki, farmacevti in biotehnologi, podpirajo pa jih tudi kozmetologi iz vsega sveta. Tako se zagotavlja najboljše prilagajanje globalnih proizvodov lokalnim zahtevam katerega koli trga.

Vsa kozmetika je zasnovana z uporabo najnaprednejših tehnologij in vsebuje najbolj inovativne aktivne sestavine. Le-te zagotavljajo najboljšo učinkovitost v kozmetičnih terapijah obraza in telesa, ki so usmerjene v doseganje resničnih rezultatov, ki so navedeni na etiketah izdelkov.

Raziskovalni in razvojni oddelek sektorja za elektroniko v DERMEDICS™-u upravlja ekipa ustvarjalnih inženirjev z bogatimi izkušnjami v tehničnem načrtovanju in na področju elektronike in programske opreme.

Tehnologija elektronskih lepotnih naprav je usmerjena v izboljšanje stanja kože, ki ga je mogoče opaziti že po eni sami terapiji.

Vsi parametri zdravljenja so v celoti pod nadzorom inteligentnih mikroprocesorjev, ki zagotavljajo najvišjo varnost za oba, uporabnika in upravljavca.

 • DERMEDICS™ | Politika kakovosti

Politika kakovosti DERMEDICS™ je povsem v skladu s standardi Evropske unije za varnost in funkcionalnost vseh izdelkov.

V današnjem času je dobra proizvodna praksa v kozmetični industriji obvezna (GMP)  kot standard z Uredbe (ES) št. 1223/2009 Evropskega parlamenta in Sveta evropske unije.

Uredba je pod nadzorom državne sanitarne inšpekcije Poljske.

Vsi izdelki iz DERMEDICS™-a so podvrženi nadzoru kakovosti in so za redno distribucijo odobreni samo na podlagi pozitivnih rezultatov.

Nobeden od kozmetičnih izdelkov iz DERMEDICS™-a ne vsebuje  hlapnih organskih spojin (VOC-FREE), prav tako ne vsebuje snovi govejega, ovčjega ali kozjega izvora (NON-BSE) in niso preizkušeni na živalih.

Ne vsebujejo nobenih nevarnih in/ali prepovedanih snovi.

CE znak za elektronsko opremo, ki jo ponuja DERMEDICS™, je v skladu s standardi iz naslednjih direktiv:

 • Direktiva 73/23/EGS o nizki napetosti (LVD) + 93/68/EGS
 • Direktiva o elektromagnetni združljivosti (EMC) 89/336/EGS + 31/92/EGS, 93/68/EGS

Skladnost z direktivama LVD&EMC zajema vsa tveganja za zdravje in varnost, kar zagotavlja, da se bo električna oprema uporabljala varno in za namene, za katere je bila izdelana. Zato je  znak CE mogoče uporabiti kot dokaz skladnosti.

CE znak za medicinske izdelke, ki jih ponuja DERMEDICS™ v skladu z zahtevami Direktive o medicinskih pripomočkih (Direktiva Sveta 93/42 / EGS z dne 14. junija 1993 o medicinskih pripomočkih, UL No L 169/1 z dne 1993-07-12).

Proizvodnja vseh izdelkov iz DERMEDICS™-a je organizirana v skladu s predpisi Evropske unije.

Vsi izdelki so poljskega preferencialnega porekla

Zaradi dolgoročnega partnerstva s poslovnimi partnerji po vsem svetu je DERMEDICS™ lahko ponosen na svoje prednosti, kot so predstavljene v nadaljevanju:

PrednostiIzdelki za nego kožeElektronika
EdinstvenostDERMEDICS™ ponuja kozmetično-farmacevtske proizvode edinstvene, vrhunske učinkovitosti, ki so jih odobrili zdravniki, dermatologi in kozmetologi po vsem svetu. DERMEDICS™ ponuja edinstveno mešanico razkošne učinkovitosti (običajno povezane z dragimi blagovnimi znamkami) in sposobnosti za zdravljenje kože na področjih dermatologije in estetske medicine.Lepotne naprave poljskega preferencialnega porekla ponujajo edinstveno možnost evropske ponudbe elektronike z najvišjo varnostjo in dobro ceno. To je lahko resna prednost, zlasti na lokalnih trgih, na katerih prevladuje azijska lepotna oprema.
Najvišja varnostSkladnost s standardi EU (GMP).Inteligentni nadzor z mikroprocesorji zagotavlja varnost terapije. Skladnost z varnostnimi standardi EU (Direktivi LVD & EMC).
Globalna prilagoditevŠiroka paleta izdelkov za nego kože in lepotnih aparatur (več kot 100 modelov) omogoča neomejeno število terapij za obraz in telo, za kožo vseh vrst in starosti.
Hitri učinkiIzboljšanje kože je vidno že po samo eni terapiji. Učinkovitost v kratkem času: brez okrevanja za uporabnika po terapiji.
Udobje uporabePakirni sistem (za enkratno uporabo: steklene ampule in brezzračne steklenice za kreme) zagotavlja popolno varnost proti nečistočam in ohranja svežino izdelkov.Vnaprej določeni programi zagotavljajo učinkovitejši delovni sistem dela. Individualno prilagojeni lepotni sistemi ustvarijo prijetnejše in učinkovitejše delovno okolje.
Dobra naložbaPogoji sodelovanja so prilagojeni potrebam lokalnih trgov distribucije. Dolgoročno partnerstvo zagotavlja stabilnost na vseh področij poslovanja. Število pacientov zagotavlja visoke koristi in hitro povrnitev vložka. Ugled blagovne znamke DERMEDICS™ izboljšuje podobo kozmetičnih salonov.
Globalna oskrbaCelovita ponudba, usmerjena v strokovna področja (kozmetični saloni, dermatološke ordinacije, zdravniki) kot tudi na paciente – stranke (profesionalni kozmetični izdelki v manjših velikostih za domačo uporabo pomeni podaljšanje učinkovitosti strokovnih terapij) omogoča, da DERMEDICS™ idealno dopolnjuje sodobne trende trga v svetu lepote.
Učinek WOWDERMEDICS™ je več kot standardna nega. DEJANSKI REZULTATI vsake terapije iz DERMEDICS™-a govorijo sami zase – odličnost v negi kože.
Globalna mrežaDERMEDICS™ je globalna distribucijska mreža v več kot 60 državah sveta. Zaradi globalne promocije partnerstvo z DERMEDICS™-om prinaša takojšnjo, spektakularno lokalno priljubljenost  s strani partnerjev. Sodelujemo samo z najboljšimi od najboljših. Pridružite se nam in delite naše vizije.
 • DERMEDICS™ | Profil ponudbe

DERMEDICS™ osredotoča svojo  ponudbo na tri sektorje dejavnosti, ki vključujejo: elektronsko opremo, kozmetiko, medicinske izdelke.

Diverzifikacija ponudbe DERMEDICS™ zagotavlja kupcem možnost izbire. DERMEDICS™ zagotavlja  učinkovito uporabo razpoložljivih virov ob ohranjanju konkurenčnih cen  za široko paleto profesionalnih kozmetičnih in medicinskih izdelkov, ki so predstavljeni spodaj.

Elektronska oprema   Mezoterapija brez igel (elektroporacija, jontoforeza, ultrazvok) Mezoterapija z mikro-iglo Terapije s kisikom (O2 generator, O2 infuzija) Kromologija™ (fototerapija PDT / LED) Kriologija™ (cryo-lifting) Mikrodermabrazija (diamant, kristali, hidra) Radijska frekvenca Kavitacija (Ultrazvočna liposukcija) Laserska lipoliza (laserska liposukcija – hladni laser) Vakuumska endodermična masaža Elektrokoagulacija (termoliza, elektroliza) Biostimulacija (mehki laser) Ultrazvočno lupljenje (kožni luščilec) Kombinirani lepotni sistemi (CBS)Učinkovita kozmetika   Dermokozmetikia (kozmetično-farmacevtski izdelki) Serumi za mezoterapijo brez igel Geli za strokovno nego (kontaktni in prevodni) Kozmetika obraza in telesa za salone in klinike Kozmetika obraza in telesa za paciente (uporaba na domu) Nevrokozmetika – kmalu! Nutrikozmetika – kmalu! Kozmetika za terapije z vakuumom Kemični pilingi SPA EKO kozmetika – prihaja kmalu! Olja za masažo Prestižni izdelki za negovalne kopeli Trichogenic kozmetika – prihaja kmalu! Profesionalna lasna nega v frizerskih salonih –  nega proti alopeciji Pospeševalci rasti lasMedicinski izdelki   Medicinski proizvodi razred I Geli za klinike, bolnišnice in fizioterapijo Medicinski proizvodi razred II Aktualni anestetiki – kmalu! Mezoterapijski serumi za injekcije – kmalu! Dermarolerji-kmalu! Medicinski izdelki razreda III Hialuronska kislina kot polnilo za injekcije – kmalu!        
Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Vse naprave so v skladu s standardi direktiv: Direktiva o nizki napetosti (LVD) 73/23/EGS + 93/68/EGS Direktiva o elektromagnetni združljivosti (EMC) 89/336/ + 31/92/EGS, 93/68/EGS Ne povzročajo nezaželenih elektromagnetnih onesnaževanj (motenj) in so imuni na običajno raven motenj. Tako zagotavljajo visoko raven varnosti za evropske državljane in zato uživajo prednosti enotnega notranjega trga v Evropski uniji (znotraj določenih napetostnih omejitev). Skladnost z Direktivama LVD&EMC zajema vsa tveganja za zdravje in varnost, kar zagotavlja, da se bo električna oprema  uporabljala varno in v programih, za katere je bila izdelana, zato je mogoče uporabiti znak CE kot dokaz skladnosti. Vsaka elektronska naprava ima  nizko porabo električne energije. To zmanjšuje porabo električne energije v vašem salonu in s tem tudi nižje stroške poslovanja.      Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Izdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. Ni testirano na živalih. Varnostni podatki o izdelku PSDS) na voljo na zahtevo.    Višji razred – večja specializacija v medicini. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Izdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Klasifikacija medicinskih proizvodov v skladu z zahtevami Direktive o medicinskih pripomočkih (Direktiva Sveta 93/42 / EGS z dne 14. junija 1993 o medicinskih pripomočkih, UL No L 169/1 z dne 1993-07-12. Varnostni podatki o izdelku(PSDS) na voljo na zahtevo.

Hvala za vašo pozornost.

Vabimo vas, da delite našo vizijo.

Ekipa DERMEDICS™