BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

MESO BOOST+ HOME – STEM CELL – Za oživitev vitalnosti starajoče se kože s pomočjo izvlečkov matičnih celic…

49,55 

Razkritje resničnega potenciala kože z obogatitvijo z matičnimi celicami

Mezoterapevtski sistem za nego na domu: BOOST+ SERIES je prva mezoterapevtska kolekcija podjetja DERMEDICS®, zasnovana za domačo uporabo. S to revolucionarno ponudbo DERMEDICS® na novo opredeljuje meje napredne nege kože, tako da je profesionalna mezoterapija dostopna in priročna za vse ljubitelje nege kože.

Na zalogi

Share your love

stem-cellPredstavljamo vrhunec nege kože: našo formulo, obogateno z matičnimi celicami, ki je bila ustvarjena z neomajno predanostjo v kateri je združena izjemna moč matičnih celic pomaranče in matičnih celic aloe vere, da bi ustvarila simfonijo blagodejnih učinkov:

Spodbujena proliferacija fibroblastov: Opazujte, kako se sledi časa obračajo nazaj. Naša mešanica oživi vitalnost starajočih se fibroblastov in spodbuja njihovo širjenje. Rezultat? Okrepljena sinteza kolagena in okrepljene komponente zunajceličnega matriksa, ki razkrivajo kožo, ki izžareva obnovljeno čvrstost in elastičnost.

Sinteza strukturnih elementov: Izkusite globoko preobrazbo, saj naša mešanica poveča sintezo strukturnih elementov v zunajceličnem matriksu. To pomeni boljšo organizacijo kože, okrepljeno sestavljanje epidermalnih struktur in občutno izboljšanje teksture kože.

stem-cell-2

Ponovna denivelacija dermisa: Naša formulacija, pridobljena iz matičnih celic pomaranč, prebuja gene, ki prestrukturirajo zunajcelični matriks.

Dermis doživi metamorfozo, za katero sta značilni oživljena organizacija in gostota. To pa koži podari bolj gladko, žametno teksturo in nov občutek prožnosti.

Ravnovesje in sijaj povrhnjice: Aloe vera, ki je dokaz potenciala narave, uravnava osnovne procese v epidermisu. To ravnovesje zajema regeneracijo celic, oksigenacijo in odstranjevanje toksinov. Rezultat je uravnotežena polt, ki izžareva naraven, sijoč videz.

Izboljšajte nego kože s tem visokotehnološkim naravnim čudežem. Bodite priča zlitju znanosti in rastlinske elegance, ki presega meje kože. Ko se bo zgodba o inovaciji razpletla, naj vaša koža uživa na revitaliziranem potovanju, ki ji bo povrnilo prirojen sijaj.

Odklenite sijaj z obogatitvijo z matičnimi celicami: Kjer se potencial narave sreča z znanstveno odličnostjo.

INCI

  • Citrus Aurentium Dulcis (Orange, Callus Culture Extract, Aloe Barbadensis Callus Extract

Enote pakiranja

  • 1 x 18 ml

* Učinkovitost aktivnih sestavin je ob redni uporabi potrjena z in vitro in in vivo testi. Registrirano v Evropski uniji, kot kozmetični izdelek po kozmetični Direktivi 76/768/EGS. zdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Varnostni podatki o izdelku (PSDS) so na voljo na zahtevo.