BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

MESO BOOST+ HOME – 4D HA – (štiridimenzionalna hialuronska kislina) – Za boljšo elastičnost in vlaženje kože neposredno od znotraj…

49,55 

Odkrivanje prihodnosti: Hialuronska kislina (HA), molekularna goba vaše kože, ki revolucionarno izboljša vlaženje z obnavljanjem in dolgotrajnim zadrževanjem.

Mezoterapevtski sistem za nego na domu: BOOST+ SERIES je prva mezoterapevtska kolekcija podjetja DERMEDICS®, zasnovana za domačo uporabo. S to revolucionarno ponudbo DERMEDICS® na novo opredeljuje meje napredne nege kože, tako da je profesionalna mezoterapija dostopna in priročna za vse ljubitelje nege kože.

Na zalogi

Share your love

hialuronska-kislina

4D hialuronska kislina (HA) je kombinacija štirih vrst hialuronskih kislin z različnimi lastnostmi, ki se sestavijo v tridimenzionalno mrežo in se natančno usmerijo v tri različne plasti kože, da dopolnijo vodo od zunaj in zadržijo vodo od znotraj. Na ta način se koža v celoti navlaži in izboljša elastičnost neposredno od znotraj.

Sodium Hyaluronate Crosspolymer, izjemno visokomolekularni masni natrijev hialuronat tvori na površini kože gost zaščitni film, ki zmanjšuje izgubo vode iz notranjosti kože. Hkrati zagotavlja 24-urno vlaženje ter deluje proti onesnaževanju in UV-žarkom.

Natrijevchialuronat zadržuje vodo na površini kože in neguje povrhnjico.

Natrijev acetilirani hialuronat se trdno oprime rožene plasti, jo odlično navlaži in obnovi poškodovano povrhnjico.

Hidrolizirani natrijev hialuronat, z izjemno nizko molekulsko maso, hitro prodre v epidermis in dermis. Učinkovito vlaži in pomlajuje kožo od znotraj.

hialuronska-kislina-1

Večplastno delovanje 4D HA povzroči takojšnjo in celovito vlažilno učinkovitost v različnih plasteh kože. S trajnim vlaženjem ne le poveča notranjo vlažnost kože, temveč tudi poveča njeno prožnost in elastičnost. To pa prispeva k bolj gladki in prožni strukturi kože.

INCI

  • Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

Enote pakiranja

  • 1 x 18 ml

* Učinkovitost aktivnih sestavin je ob redni uporabi potrjena z in vitro in in vivo testi. Registrirano v Evropski uniji, kot kozmetični izdelek po kozmetični Direktivi 76/768/EGS. zdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Varnostni podatki o izdelku (PSDS) so na voljo na zahtevo.