BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kozmetični izdelki

DERMEDICS™ ponuja kozmetično-farmacevtske proizvode edinstvene, vrhunske učinkovitosti, ki so jih odobrili zdravniki, dermatologi in kozmetologi po vsem svetu. DERMEDICS™ ponuja edinstveno mešanico razkošne učinkovitosti (običajno povezane z dragimi blagovnimi znamkami) in sposobnosti za zdravljenje kože na področjih dermatologije in estetske medicine.

calm-series

CALM SERIES

CALM SERIES iz DERMEDICS-a je kolekcija profesionalne dermokozmetike, zasnovane tako, da pomaga pri pomirjanju nelagodja, ki ga povzroča srbeča, močno razdražena, prekomerno izsušena ali rdeča koža. To je povezano z vnetjem ali oksidativnim stresom, povzročenim z intenzivno UV radiacijo.

lift-series

LIFT SERIES

LIFT SERIES iz DERMEDICS™ je ekskluzivna kolekcija dermokozmetike z učinkom BTX (botulinum toksina), kar zagotavlja učinkovit lifting in vidno zmanjšanje gubic – resnični rezultati.

ecm-series

ECM SERIES

ECM SERIES od DERMEDICS™ je kolekcija profesionalne dermokozmetike, ki je zasnovana za intenzivne postopke proti staranju in s ciljem, da kožo ponovno zgosti, kar vodi k vidnim rezultatom liftinga kože in oblikovanja brade – učinek oblikovanja.

hydra-plus-series

HYDRA+ SERIES

HYDRA+ SERIES iz DERMEDICS-a je kolekcija bogato formulirane, obogatene dermokozmetike, ki je namenjena prestižnim lepotnim postopkom kože za globinsko oksigenacijo, hidratacijo, remineralizacijo, regeneracijo, povečanje prožnosti in obnovo.

slim-series

SLIM SERIES

DERMEDICS™ predstavlja najnovejši, učinkovit, profesionalen in inteligenten pristop k shujševalnim lepotnim postopkom, ki temeljijo na 4-dimenzionalnem postopku za zmanjševanje prekomerne teže in celulita s ciljem aktivacije lipolize, izboljšanja elastičnosti (učinek oblikovanja), izboljšanja mikrocirkulacije (limfna drenaža + celični detox) in protivnetnega delovanja.

genx-series

GEN’X SERIES

GEN’X SERIES iz DERMEDICS-a je profesionalna, vrhunska  kolekcija bogato formulirane, luksuzne dermokozmetike, namenjene prestižnim lepotnim postopkom kože s ciljem vsestranske pomladitve za vse biološke dekade kožnih celic.

meno-series

MENO SERIES

MENO SERIJA iz DERMEDICS®-a sloni na edinstveni tehnologiji NEURO-GAD™ (General-Age-Delay), ki je prava nevro-kozmetična inovacija!  Njeno nevro-zaščitno delovanje blokira nevro staranje in ponovno vzpostavi zdravo komunikacijo med živci in fibroblasti. Na ta način ščiti kožne celice  pred prezgodnjim staranjem.

peel-series

PEEL SERIES

DERMEDICS® predstavlja inovativno paleto večnamenskih kemičnih pilingov, ki so prilagojeni različnim tipom kože, s ciljem povečati učinke beljenja kože, pomlajevanja, zmanjšanja aken in kožnih nepopolnosti, kot so (brazgotine, ki ostanejo po aknah, in madeži). Ta serija je namenjena izključno za profesionalno uporabo.

uv-spf-series

UV/SPF SERIES

UV/SPF SERIJA iz DERMEDICS®-a predstavlja resnično nove, napredne in inovativne dosežke znanosti, ki omogočajo ponudbo nemastnih krem z lahko teksturo  in širokim spektrom UVA/UVB zaščite na visoki ravni. Vrhunska  nega za normalno do kombinirano kožo vseh starosti s prednostmi na področju anti-aging.

white-series

WHITE SERIES

WHITE SERIJA iz DERMEDICS® je edinstvena zbirka profesionalnih kozmetičnih izdelkov, ki temelji na tehnologiji za posvetlitev MELA-OUT ™ – učinkovita kombinacija močnih belilnih in svetilnih aktivnih snovi za sijočo kožo in depigmentacijo v realnem obsegu. Inovativna, brezhibna posvetlitev! Brezhibna polt – REAL RESULTS®.

capil-series

CAPIL SERIES

CAPIL serija je najnovejši kozmetični koncept za vaskularno zaščito, ki temelji na formuli MESO CAPIL – DERMEDICS®. Ideja za CAPIL negovalne izdelke od DERMEDICS® temelji na krepitvi kože s poškodovanimi žilicami, rdečico, kuperozo, ki jih povzročajo vnetna stanja, značilna za občutljivo in krhko kožo.

acne-series

ACNE SERIES

ACNE SERIES z več aktivno formulo v sestavinah zagotavlja intenzivno in učinkovito lokalno obravnavo sindromov aken na profesionalni ravni in negi doma.

hair-series

HAIR SERIES

HAIR SERIES je edinstvena rešitev za vse tiste, ki se srečujejo s prezgodnjim izpadanjem las ali s pretirano poraščenostjo. Prvotna naloga intenzivne lepotne nege z izdelki iz MESO HAIR ampul je preprečevanje izpadanja las, krepitev lasnih korenin ter pospešena rast las. Naloga SHR seruma pa je preprečevanje rasti neželenih dlačic.