BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

DERMA PEN MST mikronidling – kolagenska indukcija

  • DERMA PEN MST  – mikronidling terapija
  • Moduli za enkratno uporabo: NANO1, NANO2, MEZO UNI12
  • Kolagenska indukcija za profesionalne terapije in terapije doma.

DERMEDICS® predstavlja najnovejši avtomatski microneedle sistem za pomlajevanje kože, zmanjšanje strij, kot tudi za nego lasišča, aken, pigmentnih lis in madežev, brazgotin, globokih gub, celulita, maščobnega tkiva in mnogih drugih nepravilnosti  kože  = MST™ –  (mezo kožne estetske nege).

MST™ od DERMEDICS® ustreza aktualnim zahtevam trga na področju celovite lepotene estetike, povezane z mikro-igelno mezoterapijo in je popoln dodatek MEZO SERUMOM za različne namene od  DERMEDICS®.

MST™ DERMEDICS®  deluje z ločenimi, sterilnimi moduli  za enkratno uporabo  (vložki), ki so namenjeni različnim predelom telesa in obraza, kot so:

  • predeli okli oči in ustnic: modul MEZO-NANO1 – ■3 x 3 mm / silicijevi kristali / dolžina: 0,15 mm x 100 zatičev
  • predeli obraza: modul MEZO NANO2 – Ø 8 mm / inox / dolžina: 0,15 mm x 118 zatičev
  • predeli obraza, lasišča in telesa: modul MEZO-UNI12 – Ø 6 mm / inox / dolžina: 3 mm x 12 igel  (samo za profesionalno usposobljene izvajalce)

MST™ od DERMEDICS®,  ki deluje s šestimi hitrostnimi stopnjami z modulom MEZO-UNI12 (samo za profesionalno uporabo) lahko prodira v globino kožnih plasti  od 0,25 mm do 3 mm. Za predele obraza in telesa, ki nimajo zadostnega volumna in debeline pa sta namenjena modula NANO1 in NANO2 – (čelo, okoli oči, ustnic).

DERMAPEN MST je namenjen predvsem profesionalni uporabi v kozmetičnih salonih in dermatoloških ter estetskih ordinacijah. Lahko ga uporabljate tudi v domači oskrbi kože, toda to morate storiti z moduli, ki omogočajo varno uporabo na ne profesionalni ravni. Za pravilno uporabo in ravnanje se je potrebno seznaniti s pomembnimi informacijami in načinu delovanja. Gre predvsem za vašo varnost in varnost vaših strank. Podrobni opisi, ki se nanašajo na način uporabe, področja uporabe, indikacije –  kontraindikacije, navodila za uporabo in tehnični podatki so obsežno pojasnjeni v navodilih, ki so sestavni del opreme vsakega MST DERMAPEN aparata od DERMEDICS.

Ob nakupu aparata DERMAPEN MST od DERMEDICS je potrebno opraviti kratko in učinkovoto predstavitev (po želji) kakor tudi temeljito preučiti protokol, ki vam ponuja vse informacije o uporabi, delovanju, učinkih, tehničnih podatkih in nevarnostih, ki so možne zaradi pomanjkljivega znanja ali  nepravilne uporabe. DERMEDICS MST je opremljen s protokolom, ki je prava mala šola za začetnike in izkušene uporabnike.  Uporabo in ravnanje z DERMEDICS MST aparatom na profesionalni ravni je potrebno prilagoditi znanju in izkušnjam na individualni ravni.

Garancija za aparat DERMAPEN MST – DERMEDICS je 2 leti.

Prijazen nasvet: Ob izvajanju postopka z DERMAPEN MST od DERMEDICS priporočamo uporabo MESO SERUMOV od DERMEDICS. Učinki bodo večkrat boljši in hitrejši.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo:

ZA NAROČILO IZDELKA POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika zasebnosti