BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Inovacije

Odkrijte sh-Polipeptid-50, ki povečuje elastičnost kože

elastin

Predstavljamo sh-polipeptid-50, prelomno inovacijo na področju nege kože, ki presega tradicionalne lepotne standarde.

Kot edina sestavina čistega človeškega elastina, namenjena za lokalno nego kože, vam sh- polypeptid-50 ponuja neprimerljivo višjo raven čistosti in bio kompatibilnosti ter tako dviguje raven kozmetične odličnosti.

Elastičnost, značilna lastnost sh-polipeptida-50, izvira iz te bistvene sestavine človeške kože. Ta izjemna beljakovina ima edinstveno sposobnost raztezanja in krčenja ter ponuja neprekosljivo rešitev za povečanje prožnosti kože. Potopite se v potencial sh-Polypeptide-50, ki skrbi za naravno elastičnost vaše kože in razkriva polt, ki izžareva mladostno živahnost.

Skrbno izdelan sh-Polypeptide-50 je podvržen natančnemu postopku biološke zasnove in proizvodnje v ZDA. Ta inovativna in trajnostna metoda temelji na 100-odstotni rastlinski fermentaciji, ki je popolnoma brez človeških ali živalskih elementov, kar zagotavlja vrhunsko kakovost, hkrati pa je okolju prijazna in brez krutosti.

Pospešite svojo pot nege kože s sh-polipeptidom-50, svetilnikom elegance in inovativnosti. Vabimo vas, da se nam pridružite pri sprejemanju bistva brezčasne lepote, s preoblikovanjem nego kože za zahtevne sodobne poznavalce.

Razveseljivo je, da je sh-polipeptid-50 zdaj del serije BOOST+ podjetja DERMEDICS®, ki zagotavlja neprimerljivo čistost in biokompatibilnost. Odkrijte naslednjo raven razkošja v negi kože, kjer se združujejo inovacije in lepota, da bi na novo opredelili vašo izkušnjo nege kože.

Certifikati te sestavine in njene praškaste različice

eko-certifikati

Opozorilo: Vsi zgoraj navedeni certifikati se nanašajo samo na posamezno komponento, opisano na tej strani, in se ne nanašajo na izdelek za končno uporabo, ki vsebuje komponento.

INCI

  • sh-Ppolypeptide-50

Enote pakiranja

  • Steklene ampule: 5 x 5 ml v škatli

* Učinkovitost aktivnih sestavin je ob redni uporabi potrjena z in vitro in in vivo testi. Registrirano v Evropski uniji, kot kozmetični izdelek po kozmetični Direktivi 76/768/EGS. zdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Varnostni podatki o izdelku (PSDS) so na voljo na zahtevo.


ZA NAROČILO IZDELKA POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika zasebnosti