Košarica

V košarici ni izdelkov.

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

CALM / PURIFYING ENZYMATIC EXFOLIATOR

Splošni pregled izdelka

Purifying Enzymatic Exfoliator je mehak, kremni piling, ki nežno odstrani odmrle celice. Koža je tako videti mlajša in bolj zdrava. Edinstven piling brez drgnjenja s fiziološkim pH zagotavlja globoko čiščenje brez kakršnega koli izgubljenega časa, ki zahteva nevtralizacijo. Probiotiki*, ki jih vsebuje formulacija, okrepijo kožo z ustvarjanjem naravnega zaščitnega sloja ter s tem koži povrnejo njeno naravno ravnovesje vlage in jo negujejo.

* Probiotiki so opredeljeni kot »živi mikroorganizmi, ki v ustreznih odmerkih koristijo zdravju gostitelja«.

Vir: FAO / SZO (2001)FAO/WHO (2001) Health and Nutritional Properties of Probiotics in Food including Powder Milk with Live Lactic Acid Bacteria. Organizacija Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo in Svetovna zdrabstvena organizacija – strokovno poročilo.

Podroben opis izdelka

Glavne aktivne snovi*

Encimski piling + Xylitol + Lacticol + Vitamin E + D-panthenol + zeleni čaj + Boswellia + Licorice + kokosovo olje + Allantoin + Hydrolipidic Dermollient

Varnost

Hipoalergen.

Ne vsebuje parabenov, alkohola, barvil in alergenov.

Idealen za zelo občutljivo kožo: vsebuje zelo nežne, vendar učinkovite sestavine. Ne vsebuje kislin, mila, SLS in SLES.

Bogata sestava

Sestavine, ki delujejo kot piling: Bacillus fermenti (s probiotičnimi lastnostmi).

Bacillus bakterije so zelo raznolika skupina mikroorganizmov, ki so znane več kot 100 let. Znanstveni podatki dokazujejo utemeljenost uporabe teh bakterij, kot probiotikov.

Blažilne sestavine: Lacticol in Xilitol – za ponovno vzpostavitev ravnovesja ekosistema.

Lipidove sestavine (mehčala): Isononyl Isononanoate (svilnati blažilci, ki se uporabljajo v izdelkih za dojenčke in otroke), kokosovo olje (Decyl Cocoate), Hydrolipidic Dermollient (Lauryl Olivate), Isohexadecane.

Pomirjujoče sestavine: čisti Dexpanthenol (D-panthenol 75 %).

Snovi, ki preprečujejo draženje: Licorice, Boswellia.

Zaščitni antioksidanti: zeleni čaj, Vitamin E (Tocopherol).

Vlažilne snovi: Allantoin.

Čistilne sestavine: Sodium Lauroyl Sarcosinate.

Imata sicer iste začetnice (SLS), vendar natrijev lavril sarkosinat in natrijev lavril sulfat nista isti sestavini. Natrijev lavril sarkosinat je podoben natrijevemu lavril sulfatu le po tem, da sta oba površinsko aktivni snovi (to pa je tudi edina podobnost).

Natrijev lavril sarkosinat v kombinaciji z Bacillus Ferment zagotavlja zelo nežno in učinkovito čiščenje – piling in zato se te sestavine uporabljajo v našem čistilnem encimskem pilingu.

Inovacije

Hipoalergen.

Brez parabenov, alkohola, barvil in alergenov.

Idealen za zelo občutljivo kožo: vsebuje zelo nežne, vendar učinkovite piling sestavine. Ne vsebujejo kislin, mila, SLS in SLES.

Smernice za uporabo

Piling omogoča globlje prodiranje izdelkov za nego kože in mezo serumov = je pomemben prvi korak pri vseh lepotnih postopkih, ki so usmerjeni proti staranju, aknam in učinkom beljenja.

 • Unisex: za ženske in moške
 • Alternativni piling AHA kislinam in standardni mikrodermabraziji
 • Primeren za kožo vseh starosti in vseh vrst:
  • za normalno in kombinirano kožo
  • za občutljivo kožo, nagnjeno k draženju
  • za problematično kožo, nagnjeno k aknam in nastanku belih in črnih ogrcev (komedonov)
 • za kožo s kuperozo in rozaceo (akne pri odraslih osebah)

Vrste lepotnih postopkov

 • Učinkoviti postopki pred glavnimi lepotnimi postopki, ki so usmerjeni v hitro mehčanje
 • Lepotni postopki, ki so usmerjeni v globoko čiščenje in razstrupljanje kože
 • Alternativni postopki AHA pilingu
 • Alternativni postopki abrazivnim pilingom in standardnim mikroderambrazijam

Učinki

 • Globoko očisti in učinkovito zmehča kožo
 • Odstrani mrtve in suhe celice s površine kože
 • Vidno osveži videz kože in
 • Zmanjšuje vidnost kožnih por in finih gub
 • Spodbuja obrambo proti razdraženosti in oksidantom
 • Izboljša hidracijo kože, prehrano in elastičnost
 • Brez draženja površino kože naredi popolnoma gladko
 • Stimulira obnavljanje celic
 • Obnavlja ravnovesje kožne mikroflore

Probiotične lastnosti omogočajo zmanjšanje bakterij, ki lahko povzročijo kožne bolezni, vnetja in nastanek belih ter črnih ogrcev (komedon), kot so Propionibacterium acnes / P-acnes.

Področje uporabe

Obraz, sprednji del vratu in dekolte, kakor tudi drugih predelov kože glede na potrebe.

SESTAVINE/INCI

Water/Aqua, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Isohexadecane, Isononyl Isononanoate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Pantenol, Bacillus Ferment, Decyl Cocoate,Lauryll Olivate, Allantoin, Xylitoll, Lacttitol, Ethylhexylglycerin, Boswellia Serrata Extract, Extract Camelia Sinensis, Glycyrrhiza Glabra Extract, Tocopherol, Propylene Glycol, PPG-5-Ceteth-20, PEG-8, Ascorbyl Palmitate,, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Potassium Sorbate,, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, t-Butyll Alcohol, Disodium EDTA.

Izoheksadekan

Glede uporabe izoheksadekana ni nobenih varnostnih ukrepov ali opozoril. Študija je bila objavljena v publikaciji Contact Dermatitis leta 2004, ki ugotavlja, da izoheksadekan ne povzroča kontaktnega dermatitisa.

Natrijev lavril sarkosinat – Končno poročilo o oceni varnosti

Celovita ocena varnosti, objavljena v mednarodni reviji International Journal of Toxicology navaja, da natrijev lavril sarkosinat po pričakovanjih ni strupen ali škodljiv in ne učinkuje mutageno, ne povzroča razdraženosti ali vpliva na preobčutljivost.

PEGs – Ocena varnosti

Ugotovljeno je, da so PEG-i varni za uporabo v kozmetiki v skladu s trenutno veljavnimi pogoji za predvideno uporabo. Ob upoštevanju vseh informacij, ki so na voljo, se lahko domneva, da te spojine, ki se trenutno uporabljajo v kozmetičnih pripravkih, ne predstavljajo tveganja za zdravje ljudi.

Fenoksietanol – Končno poročilo o oceni varnosti

V skladu s kliničnimi študijami fenoksietanol primarno niti ne draži kože niti ne povzroča preobčutljivosti. V kliničnih študijah fenoksietanol ni fototoksičen. Ugotovljeno je, da je fenoksietanol kot kozmetična sestavina varen v sedanji praksi uporabe in koncentracij. Zanimivo je, da je fenoksietanol naravno prisoten v zelenem čaju.

Opozorila

Ta izdelek ni zdravilo in v primeru kožne bolezni ne more nadomestiti medicinskih terapij – lahko pa se učinkovito uporablja kot izdelek za dodatno lepotno nego kože, ob terapijah, ki so usmerjene v specialisticno dermatološke učinke.

Za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok.

Kontraindikacije: preobčutljivost na katero koli sestavino.

Dejstva*

Napredek v izboljšanju kože je viden že po enem lepotnem postopku.

Redna uporaba zagotavlja bistveno izboljšanje kože.

Dodatne ugodnosti

Primerna velikost: ta izdelek je na voljo v večjih embalažah: za profesionalno uporabo v kozmetičnih salonih, kot tudi za nego doma. (to udobje lahko uživate tudi doma).

Enote embalaže

Profesionalna uporaba: 500ml na potisk

Nega na domu: 150ml brezzračno


* Učinkovitost aktivnih sestavin je ob redni uporabi potrjena z in vitro in in vivo testi. Registrirano v Evropski uniji, kot kozmetični izdelek po kozmetični Direktivi 76/768/EGS. zdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Varnostni podatki o izdelku (PSDS) so na voljo na zahtevo.

ZA NAROČILO IZDELKA POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika zasebnosti