BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

MESO BOOST+ HOME – RETINOID A – Za nego usmerjeno: proti gubam, starostnim pegam, aknam, hiperpigmentaciji, boljši teksturi in elastičnosti kože…

49,55 

Izkusite preobrazbo, ki pooseblja inovativnost in odličnost

Mezoterapevtski sistem za nego na domu: BOOST+ SERIES je prva mezoterapevtska kolekcija podjetja DERMEDICS®, zasnovana za domačo uporabo. S to revolucionarno ponudbo DERMEDICS® na novo opredeljuje meje napredne nege kože, tako da je profesionalna mezoterapija dostopna in priročna za vse ljubitelje nege kože.

Ni na zalogi

Share your love

retionid-a

Z našo izjemno mešanico RETINOID-A se lotite evolucije nege kože. Ta inovativna formula izkorišča moč dveh rastlinskih derivatov vitamina A, granaktivnega retinoida in bakuchiola. V nasprotju s tradicionalnim retinolom naša mešanica zagotavlja koristi brez stranskih učinkov. Gre za novo opredelitev nege kože, ki je usmerjena proti gubam, starostnim pegam, teksturi, elastičnosti, aknam in hiperkeratinizaciji.

Spoznajte njegov večplastni vpliv z naslednjimi ključnimi točkami:

Napredno zmanjševanje gub: Sinergetsko združevanje granaktivnega retinoida in bakuchiola ustvarja močno mešanico, ki znatno zmanjša videz drobnih linij in gub. Bodite priča usklajenemu delovanju znanosti in narave, ki vam povrne mladostno vitalnost.

Pomlajevanje starostnih peg: Neenakomeren ton kože in starostne pege so natančno odpravljene. Intenzivno delovanje mešanice pomaga pri izginjanju površinskih rjavih madežev, kar razkrije čistejšo in bolj sijočo polt.

Izboljšanje teksture: RETINOID-A odmašuje pore in zmanjšuje hrapavost kože. Rezultat je bolj gladka polt, ki je pripravljena za brezhiben nanos ličil.

Povečana elastičnost kože: Poslovite se od povešene kože. Naša mešanica spodbuja čvrstost, napetost in elastičnost kože ter na novo oblikuje konture za bolj mladosten videz.

Obvladovanje aken in vnetij: RETINOID-A ima dinamične lastnosti tudi za kožo, nagnjeno k aknam. Z uravnavanjem bakterijskih populacij in zaviranjem pro-vnetnih encimov pripomore k jasnejši in bolj zdravi polti.

Popravek hiperkeratinizacije: Izkusite preobrazbo teksture kože, ko mešanica popravi hiperkeratinizacijo. Ta proces razkrije bolj gladko in prečiščeno polt ter pripravi teren za sijoč sijaj.

Izboljšanje počutja kože: Bakuchiol s svojimi antioksidativnimi obrambnimi geni ter širokim spektrom antibakterijskih in protiglivičnih lastnosti prispeva k splošnemu dobremu počutju kože ter spodbuja uravnoteženo in prožno polt.

Z RETINOID-A v svojo ponudbo vključite prihodnost nege kože. Izboljšajte svoje lepotne storitve in omogočite svojim strankam, da doživijo vrhunec preobrazbe kože. Znanost in narava se združujeta ter zagotavljata neprimerljive rezultate, ki poosebljajo inovativnost in odličnost.

INCI

  • Hidroksipinacolone Retinoate, Bakuchiol

Enote pakiranja

  • 1 x 18 ml

* Učinkovitost aktivnih sestavin je ob redni uporabi potrjena z in vitro in in vivo testi. Registrirano v Evropski uniji, kot kozmetični izdelek po kozmetični Direktivi 76/768/EGS. zdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Varnostni podatki o izdelku (PSDS) so na voljo na zahtevo.