BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

MESO BOOST+HOME – Q10 – Za povečano vitalnost celic, bolj čvrsta, mehka in napeta koža…

49,55 

Predstavljamo Q10: Razkrivanje izjemnih koristi za kožo

Mezoterapevtski sistem za nego na domu: BOOST+ SERIES je prva mezoterapevtska kolekcija podjetja DERMEDICS®, zasnovana za domačo uporabo. S to revolucionarno ponudbo DERMEDICS® na novo opredeljuje meje napredne nege kože, tako da je profesionalna mezoterapija dostopna in priročna za vse ljubitelje nege kože.

Na zalogi

Share your love

q10

Odkrijte preobrazbeno moč komponente Q10, čudovitega izdelka za nego kože, ki slovi po svojih izjemnih blagodejnih učinkih na kožo. V središču njegovih izjemnih učinkov je sposobnost obnovitve lipidne pregrade kože in zagotavljanja optimalnega delovanja celičnih membran.

Tako sestavina Q10 vaši koži vdihne novo življenje, da je videti in čutiti bolj čvrsta, izjemno mehka in brezhibno napeta.

Ena od najbolj očarljivih lastnosti komponente Q10 je njen velik vpliv na vitalnost celic. Z edinstvenim mehanizmom povečuje celično proizvodnjo ATP in tako od znotraj krepi vitalnost celic. To povečanje energije se odraža v revitalizirani koži, ki izžareva živahen in mladosten videz.

V boju proti staranju je sestavina Q10 trdna branilka. Prevzame vlogo budnega varuha, ki preprečuje razgradnjo kolagena s strokovnim zaviranjem izražanja MMP-1 – encima, odgovornega za razgradnjo kolagena, ključnega strukturnega proteina v koži. S preprečevanjem delovanja MMP-1 komponenta Q10 ohranja celovitost kolagena, zaradi česar je koža bolj gladka in prožna.

  • Oživite in zaščitite:Q10 je več kot antioksidant, je tudi zaščita pred UV-žarki in onesnaženjem. Preprečuje peroksidacijo kožnih lipidov, revitalizira kožno pregrado in nudi pomirjujoč dotik v boju proti vnetjem.
  • Povečajte vitalnost: Q10 spodbuja aktivnost celic, izloča toksine in povečuje izkoristek hranilnih snovi. To je supermoč, ki oživi vašo kožo.
  • Mladostna odpornost: Q10 poskrbi za brezčasno lepoto, saj spodbuja naravno obnovo, regeneracijo in zaloge energije. Z blaženjem poškodb zaradi sonca vaša koža postane čvrsta, mehka in ima neprekosljiv tonus.

Uživanje prednosti sestavine Q10 je pot k pomlajevanju kože. Koža je čvrsta, ima razkošno mehko teksturo in izboljša tonus, postane kot platno sijočega in vitalnega videza.

Certifikati te sestavine

certifikata
Opozorilo: Vsi zgoraj navedeni certifikati se nanašajo samo na posamezno komponento, opisano na tej strani, in se ne nanašajo na izdelek za končno uporabo, ki vsebuje komponento.

INCI

  • Ubiquinone

Enote pakiranja

  • 1 x 18 ml

* Učinkovitost aktivnih sestavin je ob redni uporabi potrjena z in vitro in in vivo testi. Registrirano v Evropski uniji, kot kozmetični izdelek po kozmetični Direktivi 76/768/EGS. zdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Varnostni podatki o izdelku (PSDS) so na voljo na zahtevo.