BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

MESO BOOST+ HOME – GLUTATHIONE – Za zmanjšanje hiperpigmentacije, temnih lis in neenakomernega tena kože…

49,55 

Sprejmite moč glutathione in sprostite potencial svoje kože za sijočo, enakomerno obarvano polt, ki izžareva samozavest in lepoto!

Mezoterapevtski sistem za nego na domu: BOOST+ SERIES je prva mezoterapevtska kolekcija podjetja DERMEDICS®, zasnovana za domačo uporabo. S to revolucionarno ponudbo DERMEDICS® na novo opredeljuje meje napredne nege kože, tako da je profesionalna mezoterapija dostopna in priročna za vse ljubitelje nege kože.

Ni na zalogi

Share your love

glutation

Glutathione, močan tripeptid, sestavljen iz cisteina, glicina in glutaminske kisline, je pridobil veliko pozornosti zaradi svojih večplastnih učinkov pri spodbujanju zdravega videza kože.

Njegove izjemne lastnosti vključujejo učinke beljenja kože, zaviranje tirozinaze in močne antioksidativne sposobnosti.

Učinki beljenja

Glutathione je znan po svojih učinkih za beljenje kože.

Ta lastnost izhaja iz njegove sposobnosti, da ovira proizvodnjo melanina, pigmenta, ki je odgovoren za obarvanost kože. S poseganjem v sintezo melanina glutathione pomaga pri postopnem posvetljevanju barve kože, zmanjšuje videz hiperpigmentacije, temnih lis in neenakomernega tena kože. Zaradi tega je iskana sestavina v izdelkih za doseganje bolj sijoče in enakomerne polti.

Zaviranje tirozinaze

Tirozinaza je ključni encim, ki sodeluje pri proizvodnji melanina. Glutathione deluje na kožo tako, da zavira delovanje tirozinaze. S prekinitvijo encimskih poti, odgovornih za sintezo melanina, glutathione pomaga preprečevati prekomerno pigmentacijo in prispeva k bolj enakomernemu tonu kože.

Antioksidativni učinki

Glutathione je močan antioksidant, ki ima ključno vlogo pri zaščiti kože pred oksidativnim stresom, ki ga povzročajo dejavniki, kot so UV-sevanje, onesnaženje in drugi okoljski dejavniki. Z nevtralizacijo škodljivih prostih radikalov in reaktivnih kisikovih vrst glutathione pomaga preprečevati prezgodnje staranje, razgradnjo kolagena in druge poškodbe, ki lahko vodijo do dolgočasnega in utrujenega videza kože.

Liposomski sistem za večjo penetracijo in aktivnost

V zadnjem času se glutathione pripravlja z uporabo liposomskega sistema za dostavo na željeni cilj v podkožju. Liposomi so vezikli na osnovi lipidov, ki vsebujejo aktivne sestavine, kot je glutathione. Ta inovativni pristop izboljša biološko razpoložljivost in prodiranje glutathione v globlje plasti kože. Liposomski sistem olajša prenos glutathione skozi kožno pregrado, kar mu omogoča učinkovitejše delovanje v epidermisu in dermisu. To na koncu privede do boljših rezultatov v smislu beljenja kože, zaviranja tirozinaze in antioksidativne zaščite.

Zaradi izjemne kombinacije učinkov beljenja kože, zaviranja tirozinaze in antioksidativnih lastnosti je glutathione dragocena sestavina izdelkov za nego kože. Z napredkom liposomskega sistema za dostavo se prodor in delovanje glutathione v globoke plasti kože še povečata, kar prispeva k njegovi učinkovitosti pri spodbujanju svetlejše, enakomernejše in bolj mladostne polti.

INCI

  • Gluthatione

Enote pakiranja

  • 1 x 18 ml

* Učinkovitost aktivnih sestavin je ob redni uporabi potrjena z in vitro in in vivo testi. Registrirano v Evropski uniji, kot kozmetični izdelek po kozmetični Direktivi 76/768/EGS. zdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Varnostni podatki o izdelku (PSDS) so na voljo na zahtevo.