BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

MESO BOOST+ HOME – B3 D3 MINERAL – Za gladko in voljno teksturo kože, zmanjšuje videz širokih por, krepi zaščitno plast kože, zadržuje vlago……

49,55 

Predstavljamo napredno mešanico za nego kože, ki je skrbno izdelana za sozvočje blagodejnih učinkov.

Mezoterapevtski sistem za nego na domu: BOOST+ SERIES je prva mezoterapevtska kolekcija podjetja DERMEDICS®, zasnovana za domačo uporabo. S to revolucionarno ponudbo DERMEDICS® na novo opredeljuje meje napredne nege kože, tako da je profesionalna mezoterapija dostopna in priročna za vse ljubitelje nege kože.

Na zalogi

Share your love

b3-d3

Naša harmonična mešanica vsebuje vitamine B3, D3 in esencialne minerale: Magnezijev aspartat, Cinkov glukonat in Bakrov glukonat.

Vsaka sestavina ima svojo vlogo in v sinergiji zagotavlja neprimerljivo nego in pomlajevanje:

Niacinamid (B3): je temeljni kamen za izboljšanje zdravja kože, saj uravnava nastajanje sebuma in skrbi za uravnoteženo polt. Zmanjšuje videz por, krepi naravno zaščitno plast kože in izboljša zadrževanje vlage za gladko in voljno teksturo kože. Njegove pomirjujoče lastnosti preprečujejo rdečico in razdraženost ter ustvarjajo harmonično polt.

7-Dehydrocholesterol (D3): Ta inovativni bioidentični holesterol kot bistven predhodnik vitamina D izkorišča moč sončne svetlobe za poživitev vitalnosti kože. S sodelovanjem v lipidnem matriksu kože uravnava diferenciacijo celic, spodbuja protimikrobne peptide, ščiti pred UV-poškodbami, vpliva na melanocite in prispeva k splošnemu sijaju.

Magnesium Aspartate: Magnezijev aspartat, znan po svojih poživljajočih sposobnostih, pospešuje energijsko presnovo v kožnih celicah in povečuje njihovo učinkovitost. Posledica tega sta izboljšan ton kože in njena tekstura, kar razkrije polt, ki izžareva živahnost.

Zinc gluconate: Cinkov glukonat, ki ima antibakterijsko moč, odpravlja madeže in usklajuje nastajanje olja. Njegova protivnetna narava blaži kožo, zmanjšuje rdečico in skrbi za enakomernejši tonus.

Copper Gluconate: Bakrov glukonat, ki je pomemben element pri sintezi kolagena in elastina, krepi elastičnost, čvrstost in obnovo kože. Bori se proti prostim radikalom, spodbuja mladosten sijaj in pomaga pri celjenju ran.

Niacinamid (B3), 7-dehidroholesterol (D3), Magnezijev aspartat, Cinkov glukonat in Bakrov glukonat so združeni v sozvočni sintezi in tvorijo izdelek, ki poživlja, neguje in bogati vašo kožo.

Izboljšajte svoj obred nege kože s to močno mešanico, ki je zasnovana tako, da odpravlja različne težave in razkrije polt, ki izžareva zdravje, vitalnost in brezčasno lepoto.

INCI

  • Niaynamide (B3), 7-Dehydrocholesterol (D3), Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate

Enote pakiranja

  • 1 x 18 ml

* Učinkovitost aktivnih sestavin je ob redni uporabi potrjena z in vitro in in vivo testi. Registrirano v Evropski uniji, kot kozmetični izdelek po kozmetični Direktivi 76/768/EGS. zdelano po načelih dobre proizvodne prakse (GMP). Mikrobiološko in dermatološko testirano. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH. Narejeno z največjo skrbjo v Evropski uniji. Varnostni podatki o izdelku (PSDS) so na voljo na zahtevo.