BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 €!

Dobrodošli v svet lepote. Dobrodošli na spletno stran Dermedics® Slovenija.

Košarica

V košarici ni izdelkov.

SHR roll-on 15 ml – učinkovito zatiranje neželenih dlačic na obrazu, nad ustnico, brado in drugih predelih telesa

15,67 

Anti-Hair serum od DERMEDICS® je najnovejši kozmetični koncept proti neželenim dlačicam na posameznih predelih obraza in telesa. Priporočljivo je, še posebej proti čezmerni poraščenosti obraza pri ženskah – Hirzutizem. Majhna in priročna embalaža z roll-on žogico je primerna za aplikacijo na izbranih predelih obraza, kot so zgornje ustnice, obrvi ali areola na dojkah.

Šifra: 20-880110016 Kategoriji: ,

Splošni pregled izdelka

ANTI-HAIR SERUM (ROLL-ON)

YOUTH EXPERT ™ Anti-Hair serum od DERMEDICS® je najnovejši kozmetični koncept proti neželenim dlačicam na posameznih predelih obraza . Priporočljivo je, še posebej proti čezmerni poraščenosti obraza pri ženskah – Hirzutizem. Majhna in priročna embalaža z roll-on žogico je primerna za aplikacijo na izbranih predelih obraza, kot so zgornje ustnice, obrvi ali areola na dojkah. Priporoča se za kožo vseh starosti, različnih izvorov in barv – tonov.
YOUTH EXPERT™ Anti-Hair Serum od DERMEDICS® ponuja nov pristop glede odpravljanja poraščenosti, ki jvključuje 5-dimenzionalno delovanje aktivnih komponent v našem serumu:
1) zaviranje rasti dlačic
2) sistemsko zmanjšanje debeline las
3) hormonsko uravnoteženje
4) učinkuje proti gubam
5) upočasnjuje celično staranje in ohranja mladosten videz

Aktivne sestavine*

Narcissus Organic Extract – upočasnitev rasti neželenih dlačic
Wax Myrtle rich in dihydromyricetin –zmanjšuje količino in debelino dlačic
Tioxolone – preprečuje folikulitis in vraščanje dlačic zahvaljujoč keratolitični, antibakterijski in antimikotični učinkovitostji. Prav tako je zelo učinkovit pri odpravljanju madežev, kot tudi Rosacee, ki se lahko pojavi po mehanski odstranitvi dlačic okoli ust.
Mannuronate Silanol – ščiti pred prostimi radikali, glikacijo in razgradnjo tkiv med pogostim mehanskim odstranjevanjem dlačic na občutljivi koži obraza.
50 kDa Hyaluronic Acid – zagotavlja anti-aging podporo in vlažnost v globljih ravneh (globoko hidrira kožo, absorbira več drugih aktivnih komponent tako, da razširja njihovo učinkovitost).
Phytoestrogen Complex – je vegetalna mešanica glicin soje, grah, širok fižol, fižol, ki je podobna ženskim hormonom, imenovanih estrogeni. Estrogeni igrajo pomembno vlogo pri zmanjševanju obraznih dlačic pri ženskah, saj nevtralizirajo aktivnost androgenov (moški hormone) ki so v glavnem odgovorni za presežek neželenih dlačic pri ženskah. Ureja funkcijo žlez lojnic pri mastni koži in globoko neguje kožo. Prav tako obnavlja hormonsko ravnovesje v koži

Inovacije

SHR = kratica iz: Strong Hair Reduction (redukcija močnih dlačic)
Formulacija DERMEDICS® SHR roll-on učinkovito zavira rast dlačic preko edinstvene tehnologije dormancy!

Varnost

 Popolnoma varno Zaupanja vredna kakovost.
 Ne vsebuje agentov, značilnih za depilacijske izdelke.Does not contain agents typical for depilatory products.
 Varno tudi za dolgoročno nanašanje – uporabo.
Directions for use  Daily topical skincare to eliminate unwanted hair in women

Učinkovitost aktivnih sestavin*

 Zavira rast dlačic preko edinstvene tehnologije mirovanja
 Zagotavlja stabilno in varno odstranjevanje-zaviranje odvečnih dlačic
 Preprečuje folikulitis
 Preprečuje razdraženost po britju
 Popolnoma varno. Zaupanja vredna kakovost!.
 Ne vsebuje agentov, ki so značilni za depilacijske izdelke.
 Varno tudi pri dolgoročnih aplikacijah-uporabi. Učinkovit tudi proti staranju.

Kako uporabljati

KORAK 1
Očistite kožo v običajni dnevni rutini in mehansko odstranite nezaželene dlačice s pinceto ali katerim koli drugim mehanskim pripomočkom, ki ga imate doma (sladkorna paste ali trakovi z vosom).
Pincete so bolj priporočljive za posamezne in močne dlačice, medtem ko je sladkorna pasta bolj priporočljiva za večje površine z majhnimi, drobnimi dlačicami. Ne glede na to, katero tehniko boste izbrali – priporočamo da ta postopek opravite, kot nego zvečer..
Po odstranitvi dlačic kožo nekajkrat obrišite z bombažno blazinico nato pa z Octenisept (brezalkoholno razkužilo za kožo) odstranite morebitno celično plazmo in/ali mini-kapljice krvi. Počakajte približno 5 minut in če je koža čista in suha lahko nadaljujete na naslednji korak.

KORAK 2
Nanesite YOUTH EXPERT™ Anti-Hair Serum ter vtirajte s krožnimi gibi nekajkrat na istem predelu.
Presežek seruma nežno vmasirajtei s čistimi in razkuženimi konicami prstov. Občutili boste rahlo mravljinčenje in v aplikacijskem področju koža lahko postane malo roza ali celo rdeče barve – vendar ne skrbite, to je popolnoma naravna reakcija, razen če rdečica ne izgine v več kot 10 minutah – v tem primeru morate serum sprati in nevtralizirati s fiziološko raztopino.
Zjutraj si umijte obraz, kot običajno to počnete v vaši dnevni rutini. V izogib obarvanju kože, ki jo povzroča izpostavljenost UV / sončnim čarkom, med dnevom je priporočljivo uporabiti zaščito UV/SPF50. Naslednji večer, kot nočno nego uporabiti serum po običajnem čiščenju obraza in nežno vmasirati do obsorbcije.
Uporabljati vsak večer na očiščeno in suho kožo.

KAKO NAPREJ
Po nekaj dneh se bo rast vaših neželenih dlačic začela upočasnjevati, kar je popolnoma naraven process – vendar kljub temu nadaljujte s sistematično uporabo seruma v večernji negi še naprej.
Če se bodo dlačice začele ponovno pojavljati jih je potrebno ponovno odstraniti z uporabo enega izmed načinov ali s pinceto, opisanih v KORAKU 1 in nato aplicirati serum, kot je opisano. Postopek ponavljajte tako dolgo, dokler ne boste opazili, da je ponovna rast dlačic prenehala.

POZOR

1. Uporaba savne/solarija po mehanski odstranitvi dalčic lahko povzroči vnetja in aktualne mozolje – za preprečevanje the stanj se je potrebno omenjenim dejavnostim izogniti za najmanj 48 ur od postopka.
2. Dezinficirajte pinceto pred in po vsaki uporabi, da se prepreči širjenje bakterij in kontaminacije med naslednjo uporabo.
3. Ne uporabljajte vašega seruma SHR roll-on, če opazite kapljice krvi ali celične plazme na koži, S tem se prepreči onesnaženje seruma v posodici.

Učinki

Po vsaki mehanski odstranitvi dlačic bodo nove dlačice postale tanjše in šibkejše.
Sistematična in dolgotrajna uporaba seruma SHR lahko popolnoma odprave dlačice.
Predeli uporabe Vsi predeli telesa z nezaželenimi dlačicami. (obraz, areola na dojkah).
Ne nanašati na poškodovano kožo.

Opozorilo

Samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok.

Kontraindikacije:

Preobčutljivost na katerokoli sestavino formulacije.
Ne nanašajte na poškodovano kožo, s tem se izognete pekočemu občutku in razbarvanju kože.
Ne uporabljajte na areolah v obdobju laktacije (dojenja).

Enote pakiranja
Posodica z roll-on kroglico 15 ml za uporabo doma.

INCI Water/Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, PPG-5 Ceteth-20, Dihydromyricetin, Propylene Glycol, Glycine Soja Germ Extract, Vicia Faba Germ Extract, Pisum Sativum Germ Extract, Phaseolus Vulgaris Germ Extract, Methylsilanol Mannuronate, Tioxolone, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Polyacrylate Starch, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Bisulfite, Disodium EDTA.